Tuotteet hakusanalla paras käsimixere (7)

Kiinalainen kuivatettu kaali - HoReCa

Kiinalainen kuivatettu kaali - HoReCa

Peking-kaali oli Euroopassa suosittua vain aasialaisilla alueilla 1900-luvun puoliväliin asti. Mutta viime vuosikymmeninä se on ollut kulinaarisen suosion huipulla, myös Venäjällä. Sen ravintoarvo ja erinomainen maku säilyvät kuivatuissa tuotteissa. Juuri kuivatuista Peking-kaaleista valmistetaan herkullista korealaista siriag-keittoa sekä kansallisia ruokia Namul, Ttige ja Bale. Kuivatun kiinalaisen kaalin makua täydentävät valkosipuli ja sipuli. Käyttö Keitoissa, kastikkeissa, marinadiin, liharuokien, siipikarjan ja riistan ruokiin. Maku Pippurinen, makeahko Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 26 Rasvat (g / 100g)… 3,5 Hiilihydraatit (g / 100g)… 34 Energia-arvo (kcal / 100g)… 270
Kaakaopavut - luonnolliset

Kaakaopavut - luonnolliset

Luonnolliset orgaaniset raakatummat kaakaopavut Nettopaino: 100 g Energiarvo per 100 g: 565 kcal Säilyvyysaika: 18 kuukautta
Ceilonin kaneli

Ceilonin kaneli

16. vuosisadalla portugalilaiset valloittajat löysivät Ceylon-kanelin Sri Lankasta ja toivat tätä maustetta Eurooppaan 16. ja 17. vuosisadalla. Ceylon-kaneli saadaan villinä kasvavista puista, jotka voivat kasvaa jopa 10 metriin ja kasvavat villinä Ceylonin ja Etelä-Intian metsissä. Tämä mauste valmistetaan hienoimmasta sisäkuoresta, joka on leikattu kolmen vuoden ikäisistä versoista. Aito Ceylon-kaneli on voimakkaasti tuoksuva ja makuominaisuuksiltaan erinomainen mauste. Jokainen, joka on joskus maistanut sitä, tietää hyvin, millaisia erilaisia makuominaisuuksia tällä mausteella on. Hiilihydraatit (g / 100 g): 4,0 Rasva (g / 100 g): 3,0 Proteiini (g / 100 g): 28 Energia (kcal): 160 Vähintään: 18 kuukautta säilyvyyttä Nettopaino (g): 30
Kookoshiutaleet - HoReCa

Kookoshiutaleet - HoReCa

Kokoslastuja käytetään pääasiassa makeisteollisuudessa. Niitä lisätään erilaisiin kakkuihin, makeisiin pulliin ja leivonnaisiin, sekä herkullisena täytteenä että kauniina koristeluna valmiille tuotteille. Kokoslastuja käytetään myös suklaaherkkujen, energiapatukoiden, jäätelökuorrutteen, näkkileipien, rapeiden keksejen, mysliin, makeisten ja monien muiden jälkiruokien päällysteenä. Käyttö Jälkiruoat, leivonnaiset, keksit, kaikki leipomotuotteet, kastikkeet, liha- ja kalaruoat. Maku Herkullinen, makea kookoksen tuoksu Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 5,0 Rasvat (g / 100g)… 50 Hiilihydraatit (g / 100g)… 12 Energia-arvo (kcal / 100g)…520
Camu camu - jauhe

Camu camu - jauhe

Luonnollinen orgaaninen camu camu -jauhe Nettopaino: 50 g Energiarvo 100 g: 28 kcal Parasta ennen: 12 kuukautta
Lukuma - jauhe

Lukuma - jauhe

Luonnollinen orgaaninen lukuma-jauhe Nettopaino: 50 g Energiarvo 100 g: 329 kcal Parasta ennen: 12 kuukautta
Aprikoosipekmez - luonnollinen aprikoosipekmez

Aprikoosipekmez - luonnollinen aprikoosipekmez

Pekmez on orgaaninen siirappi, joka on valmistettu mehusta ilman sokerin tai veden lisäämistä. Se tarjoaa luonnollista makeutta ja sisältää vitamiineja ja mikroelementtejä. Nettopaino: 250 g Energiasisältö per 100 g: 320 kcal Säilyvyys: 24 kuukautta